PS5 informatie

Op deze pagina vind je alle informatie over de PlayStayion 5. We laten je weten wat de PlayStation 5 allemaal kan en hoe hij er uit ziet. Ben jij een van de gelukkige en heb jij al een PlayStation 5 in huis of zit die er aan te komen? Bekijk dan eens de PlayStation 5 games of PlayStation 5 accessoires.

PlayStation 5 (PS5)

De PlayStation 5! Lang gewacht en eindelijk gekomen! Razendsnelle laadtijden, NOG mooier design en ongekende specificaties! De nieuwe generatie van Gamen staat voor je klaar en neemt je mee naar de mooiste werelden. Dankzij de haptische feedback en ‘adaptive triggers’ van de PS5 DualSense controller en ingebouwde 3D audio, voel en hoor je met de PS5 nog meer en kun je ECHT ervaren wat ze bedoelen met “Play has no limits!” Je gaat misschien dan niet harder racen door de PS5, maar door de graphics, verversingssnelheid en verschillende features van de controllers lijkt het op zijn minst wel zo. Headshots in COD (Call Of Duty) of bijvoorbeeld Fortnite zijn verleden tijd dankzij de 3D audio. Zo hoor je precies waar je vijanden zitten, als je goed luister, kun je zelfs horen op wat voor ondergrond ze lopen!

ps5

PS5 Design

PS5 komt met 2 versies voor deze console. De ene is digitaal en de andere is voorzien van een Blu-Ray diskdrive. We mochten al eerder een blikje wagen op bijvoorbeeld de controllers, maar de console bleef lang een mysterie. Aan het einde van de een PS5 live-stream zagen we dan toch uiteindelijk een futuristisch ontwerp met wit en zwart als toegewijde kleuren, perfecte match met de controller en andere accessoires die we al eerder mochten zien! Sony heeft voor de PS5 een standaard ontwikkeld, zodat je jouw PS5 Console horizontaal EN verticaal kunt gebruiken. Zo past de PS5 zich aan, aan jouw ruimte. Het Design van de Digital Edition lijkt alsof die zo moest zijn! Met het minimalistische design van de Digital Edition, lijkt het bijna alsof ze voor de Blu-Ray Edition er een stukje bovenop hebben bedacht. Aan de voorkant van de Console vind je USB (A en C) poorten en de bovenkant is voorzien van kanalen om hitte af te voeren.

playstation 5

PS5 Console

Deze gloednieuwe PS5 console van Sony biedt spelmogelijkheden die je nog niet had verwacht! Razendsnel laden ervaar je dankzij een ultrasnelle SSD, adaptieve triggers, 3D-audio en haptische feedback voor de adembenemende onderdompeling. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de echt on-ge-loof-lijke graphics op de verschillende blow-my-socks-off spellen die je kunt spelen op de nieuwe PS5. Het design van de PS5 Console oogt futuristisch met een overwegend wit design. Zoals we gewend zijn van allerlei consoles, komen deze achteraf nog met andere versies, zoals bij de PS5 het geval is met onder andere de Black Edition en hebben we zelfs al een Spiderman versie voorbij zien komen. Bij aankoop van de PS5 worden de volgende items meegeleverd: handleiding, 1 DualSense controller, 825GB SSD, standaard, HDMI kabel, stroomkabel, USB kabel, Astro playroom (spel).

ps5-design